Vår teknikavdelning behöver förstärkning

 

Vår teknikavdelning har de senaste åren varit vår främst växande avdelning och har på tre år gått från obefintlig till vår nuvarande starka enhet bestående av fyra heltidsanställda personer. Det senaste tillskottet till avdelningen är vår CAD-ingenjör Simon Hjalmarsson. Nu är det alltså dags igen för ytterligare förstärkning, denna gång i form av en ytterligare CAD-ingenjör samt en Product Lead Engineer.

Annonserna finns ute på LinkedIn samt Metro Jobb och är du intresserad av att börja arbeta på Andrénplast eller känner någon som skulle passa för rollen skicka in ansökan i form av CV och personligt brev till andren@andrenplast.se eller ring Fredrik Ehrenholm på 070-856 85 48 för mer information.

Posted 2016-10-20.

Andrénplast fyller 100 år!

Andrénplast är ett företag med anor som sträcker sig långt bak i tiden även om fokus inte alltid har varit plast. I år firar Andrénplast 100-årsjubileum och detta ska firas med internt med personalen fredagen den 28 oktober och vi stänger därför produktion och kontor redan vid lunch denna dag. Firandet kommer ske på Falkenberg Strandbad med genomgång av vår historia samt lansering av vårt GoingPro koncept som vi kommer att presentera närmre inom kort. Dagen avslutas med middag och vi hoppas på en trevlig och inspirerande dag.

Posted 2016-10-13.

R&D manager

Vår nye teknikchef Fredrik Ehrenholm har nu börjat arbeta hos oss och vi är glada över att ha honom hos oss. Vi ser fram emot det nya samarbetet och det utökade arbetet på vår teknikavdelning. Välkommen Fredrik!

Posted 2016-01-28.

Förstärkning av R&D

Simon Svensson, som har studerat vid CAD-tekniker programmet i Halmstad, påbörjade igår sin anställning som CAD-konstruktör hos oss på Andrénplast AB. Vi är glada över att ytterligare få utöka vår personalstyrka och att lära känna en ny medarbetare. Vi hälsar Simon varmt välkommen och hoppas att du ska trivas!

Posted 2015-11-17.

Omorganisering och nyanställning

Andrénplast AB har fått förstärkning i form av Victor Polsten som vi hälsar varmt välkommen! Victor kommer att arbeta med orderhantering och produktionsplanering. Robert Jansson som tidigare haft denna tjänst kommer under hösten anta nya utmaningar inom projektledning. Vi är glada över att både kunna erbjuda nyanställningar samt möjligheten att växa internt i bolaget. Lycka till killar!

Posted 2015-09-02.